MAĎARSKÉ KEDLUBNY

Na třech lžících rozehřátého oleje zpěníme dvě velké pokrájené cibule, přidáme 600 g kedluben nakrájených na plátky (jsou to asi dvě velké kedlubny), jednu červenou papriku nakrájenou na kostičky a lžičku třtinového cukru. Mícháme pět minut a přidáme 100 g rajského protlaku, lžičku mleté papriky, sůl a najemno nastrouhanou bramboru. Podlijeme trochou vody a dusíme za občasného zamíchání tak dlouho, dokud není kedlubna měkká „na skus“. Podáváme s vařenými novými brambory.


více ZDE

3 komentáře:

  1. Vynikající, s domácím chlebem k večeři. Protože by to doma bez masa nejedli, tak jsem do toho nakrájela 2 maďarské klobásky.

    OdpovědětVymazat
  2. Mňam, dneska byly k obědu, domácí, s domácími brambory i salátem.

    OdpovědětVymazat
  3. Výborné aj s ryžou a namiesto rajského pretlaku s kečupom. Ďakujem :)

    OdpovědětVymazat